Kernteam

Katrien Van Weyenberg

Waarnemend directeur

Katrien Geeurickx

Typecoördinator basisaanbod

 

Mail : katrien.geeurickx@moza-ik.be

Emily Huyghe

orthopedagoog

Typecoördinator type 9

Mail : emily.huyghe@moza-ik.be

Telefoonnummer : 052-35.44.60

Secretariaat

Elsie D’Hooge

Carina De Proft

Ons schoolteam bestaat uit een groep gespecialiseerde klasleerkrachten, vakleerkrachten (voor de levensbeschouwelijke vakken, rekenen, specifieke zorgnoden) en sportleerkrachten. Verder werkt bij ons ook een paramedisch team: logopedisten, kinesisten, ergotherapeut, orthopedagogen, een kinderpsychologe. Daarnaast kunnen we administratief rekenen op de secretariaatsmedewerkers en begeleiden onze bus-begeleiders onze leerlingen tijdens het gratis leerlingenvervoer van en naar school.

 

Hieronder een overzicht van de specialisaties van ons paramedisch team:

Logopedisten: ondersteunen de taalontwikkeling via individuele therapie, werken met leerlingengroepjes en/of ondersteuning van leerkrachten.

Kinesisten: ondersteunen de psychomotorische ontwikkeling via individuele therapie, werken met leerlingengroepjes en/of ondersteuning van leerkrachten.

Ergotherapeut: ondersteunt de zelfstandigheid in denken en handelen via individuele therapie, werken met leerlingengroepjes en/of ondersteuning van leerkrachten.

Orthopedagoge: ondersteunt het team bij het opvoedkundig handelen en is daarbij contactpersoon tussen leerlingen, teamleden, ouders, CLB en andere externen. De orthopedagoge is tevens coördinator voor type 9

Kinderpsychologe: ondersteunt het team bij het opvoedkundig handelen en is daarbij contactpersoon tussen leerlingen, teamleden, ouders, CLB en andere externen. De orthopedagoge is tevens coördinator voor type 9.